27.12.2016 A.D.

Va informam ca in urma intalnirii programate pentru validarea jocului de dezvoltare personala adresat copiilor de peste 12 ani, numit "The Standing Game", a fost confirmata capabilitatea produsului moral de a indeplini cerintele pentru finalitatea de dezvoltare personala a copiilor.

20.12.2016 A.D.

In data de 27 decembrie 2016, se va desfasura la Hard Rock Cafe Bucharest o intalnire informala de tip "Knowledge Cafe", pentru validarea unui joc de dezvoltare personala adresat copiilor de peste 12 ani, numit "The Standing Game".

28.01.2016 A.D.

A fost semnat un demers public privind redresarea calitatii invatamantului romanesc, pe principiul formarii constiintei nationale fata de valorile nationale si universale, precum si fata de memoria identitara.

6.11.2015 A.D.

Avand in vedere:

- evenimentele publice care au urmat tragediei de la clubul Colectiv din Bucuresti din data de vineri 30 octombrie 2015;
- faptul ca Presedintia Romaniei a incurajat prin comunicatul de presă din 5 noiembrie 2015 societatea civila sa participe la facilitarea reformei institutiilor publice, la transparentizarea si democratizarea proceselor politice;
- faptul ca desi suntem o parte a societătii civile, nu ne-am propus să o reprezentam, astfel incat sa fi fost justificata participarea noastra la consultarile din data de 6 noiembrie 2015,

28.10.2015 A.D.

In perioada 25-28 octombrie 2015, s-a desfasurat 9th UNESCO Youth Forum, in Paris, Franta. Ca urmare a organizarii cu succes a proiectului Bucharest Model UNESCO General Conference, in parteneriat cu Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, d-l Ioan Octavian Rusu, in calitate de partener al Asociatiei “Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ” a fost propus si a participat la conferinta ca delegat al Romaniei.

14.06.2015 A.D.

În weekend-ul 12-14 iunie 2015 s-a desfășurat Bucharest G7 Conference, al doilea proiect realizat în colaborare cu un grup de tineri din București, ce a avut ca scop simularea intalnirii si discutiilor G7.

05.06.2014 A.D.

A fost publicat articolul:
"INFLUENŢA EŞECULUI TUTUROR SISTEMELOR SOCIALE, ÎN CARE COMPONENTA DE LEGITIMITATE A PUTERII SE OBŢINE PRINTR-UN PROCES PROIECTAT FĂRĂ CORECŢIE, ASUPRA EŞECULUI ÎN MASĂ AL ENTITĂŢILOR ECONOMICE ASOCIATE, INDIFERENT DE PERFORMANŢELE INDIVIDUALE DE MANAGEMENT PE CARE ACESTEA LE-AU AVUT".

Revista “OPTIMUM Q” este editata de Fundatia Romana pentru Promovarea Calitatii in colaborare cu Societatea Romana de Fiabilitate. Multumim pe aceasta cale Comitetului Editorial pentru amabilitatea de a populariza conceptele Societatii pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ.

01.04.2015 A.D.

1. În weekend-ul 7-8 martie s-a desfășurat Bucharest Model UNESCO General Conference, primul proiect realizat în colaborare cu un grup de tineri din București, ce a avut ca scop simularea Conferinței Generale UNESCO.

17.02.2014 A.D.

1. A fost incarcata Analiza Cauzei Radacina, care a circumscris aplicarea proiectului moral "Acordul scolar", referitor la necesitatea aparitiei unui contract negociabil intre parintele sau tutorele legal al copilului si scoala, astfel incat sa fie satisfacuta nevoia educationala a copilului in functie de aptitudinile sale. Aceasta analiza face legatura dintre actiunea directa in realitatea sociala descrisa in proiectul moral "Acordul scolar" si proiectele teoretice DECOD si VOTUL PERMANENT, toate alcatuind astfel un tot coerent catre atingerea obiectivelor asociatiei noastre legate de cresterea calitatii vietii copiilor. Analiza Cauzei Radacina este disponibila acum si sub forma de articol.

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog