BUCHAREST MODEL UNESCO GENERAL CONFERENCE

 

În weekend-ul 7-8 martie s-a desfășurat Bucharest Model UNESCO General Conference, primul proiect realizat în colaborare cu un grup de tineri din București, ce a avut ca scop simularea Conferinței Generale UNESCO.

Proiectul a fost un real succes, participând aproximativ 50 de tineri pasionați de dezbateri, politică și public speaking, ce au avut oportunitatea ca in cele două zile ale conferinței să intre în rolul delegaților diferitelor țări membre UNESCO, discutând teme profunde într-un cadru formal, în limba engleză. Participanții au fost împărțiți în două comisii, în funcție de preferințele lor, una dintre ele abordând subiecte legate de educație iar cealaltă, teme legate de comunicare si informație.

Ne bucurăm că am putut să colaborăm cu acești tineri, realizând un proiect nou pentru Romania, ce a dat posibilitatea participanților să înțeleagă mai bine atât scopul și funcționarea UNESCO, cât și regulile discursului formal.

Luând în considerare succesul acestui eveniment, sprijinul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO și dedicarea de care au dat dovadă tinerii organizatori, sperăm ca ediția de anul viitor să ducă această conferință la un nou nivel, găzduind mai mulți participanți, atât din țară, cât și din străinătate. 

[descrierea proiectului moral si a temelor acestuia apartine partenerului care a participat la crearea evenimentului]

 

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog