Initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei

 

INITIATIVA LEGISLATIVA CETATENEASCA 

 

Avem placerea de a va informa ca, urmare a celor cinci proiecte morale dezvoltate din altruism, in succesiune, in perioada 2008-2018:

  1. "DECOD" - Obiectivul a fost prezentarea publica a unei decodificari a ceea ce este, pe baza a trei modele extrem de simple pentru Sistemul structurii sociale, pentru fiinta omeneasca si respectiv pentru tranzactiile dintre acestea, astfel incat sa fie eliminata iluzia si pentru a scoate in evidenta faptul ca preţul cel mai mare îl plăteşte veriga cea mai slabă in care exista copiii, tinta declarata spre care se orienteaza activitatea asociatiei.
  2. "RECOD D17P4/1 ACORDUL SCOLAR" - Acest proiect moral reprezinta o actiune care decurge din deductia D17P4/1 din DECOD. Obiectivul a fost determinarea includerii in Legea educatiei nationale a parteneriatului (individual) dintre parintii (tutorele legal)  elevului si institutia de invatamant ca parte a sistemului educativ, care la randul sau este parte a Statului, precum si definirea in norme de aplicare clare, a metodologiei si continutului cadru a documentului de parteneriat intre parintii (tutorele legal)  elevului si institutia de invatamant
  3. "ANALIZA CAUZEI RADACINA" - publicarea unei analize a cauzei radacina care a avut capabilitatea de a determina formalizarea Acordului scolar
  4. "RECOD D2P5/4 SUVERANITATEA PERMANENTA - VOTUL PERMANENT" - Acest proiect moral a dezvoltat deductia D2P5/4 din DECOD. Obiectivul precis este prezentarea publica a lipsei fundamentale din sistemul social, care determina printr-un sir de efecte negative insumate scaderea ireversibila a calitatii vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.
  5. "ANALIZA CULTURII ORGANIZATIONALE" - acest proiect a fost o analiza a caracterului culturii duplicitare de la nivel organizational

a fost uploadata Initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei, in temeiul Legii nr. 189/1999 (**republicată**)(*actualizată*).

Acest proiect arata, prin extrapolare, cauza radacina a disfunctionalitatilor sistemului social din Romania, precum si solutia de tip actiune corectiva.

 

 

            

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog