REPREZENTAREA ROMANIEI LA 9TH UNESCO YOUTH FORUM

In perioada 25-28 octombrie 2015, s-a desfasurat 9th UNESCO Youth Forum, in Paris, Franta. La conferinta au fost prezenti in jur de 500 de tineri din toata lumea, pasionati de implicarea noii generatii in dezvoltarea sustenabila a societatii.

Traditia forumurilor pentru tineret de la UNESCO a inceput in 1999, iar de atunci, la fiecare doi ani, un numar din ce in ce mai mare de tineri reprezentanti ai tarilor membre si ai unor organizatii se intalnesc pentru a discuta problemele si posibilele rezolvari pe care le-au identificat pe plan local si global.

Conferinta de anul acesta a avut un format inovativ, bazat pe studiul diferitelor variante de viitor, in functie de actiunile si problemele prezente. Mai jos se afla schema oficiala a conferintei in limba engleza.

 

De asemenea, la adresa http://unesdoc.unesco.org/images/0023/002351/235185e.pdf poate fi gasit si documentul ce cuprinde concluziile finale ale forumului ce au fost communicate Conferintei Generale si altor conferinte pe tema sustenabilitatii.

Information

Scopul infiintarii asociatiei cu caracter apolitic Societatea pentru Proiecte Morale Structurate Calitativ este promovarea unor produse morale structurate calitativ, cu scopul de a creste calitatea vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.

Blog